Početna / Vijesti / BiH / Prelijepe Bratučanke na finalnom kastingu za Miss BiH za Miss Svijeta

Prelijepe Bratučanke na finalnom kastingu za Miss BiH za Miss Svijeta

U prekrasnom ambijentu hotela “Drina“ u Bijeljini, održan je izbor za Miss Republike Srpske 2017 godine. Od dvadeset djevojaka finalistica izbora Miss RS 2017, stručni žiri je odabrao 11 djevojaka koje su se plasirale u završni finalni casting Miss BiH za Miss Svijeta 2017, a to su: Anja Čivčić (Banja Luka), Tamara Trkulja (Banja Luka), Ivona Vučković (Bileća), i Jovana Milašinović (Banja Luka), Anđela Šuvajac (Kotor Varoš), Daliborka Popović (Brčko), Irina Kovačević (Srebrenica), Žaklina Vilotić (Bratunac) Ilinka Jovanović (Bratunac). Svoje mjesto na finalnom castingu Miss BiH za Miss Svijeta 2017, obezbjedila je i Kristina Karišik iz Nevesinja, koja je osvojila titulu Miss Internet RS po broju „lajkova“ oficijelne FB stranice Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta.
Miss Republike Srpske 2017 je Ivona Vučković iz Bileće.
Djevojke su se prisutnim zvanicama predstavile u novim kolekcijama modnih brendova: “Shooter”, “Timout”, “Intergaj” i “Iskra Atelier”.
Tema i ovogodišnjeg izbora nosi naziv „Bolje obrazovanje, bolja BiH“ , te su partneri projekta kao i prethodnih godina “Evropski univerzitet Brčko Distrikt” i “Evropski univerzitet “Kallos” u Tuzli”.
Pokrovitelj manifestacije je Grad Banja Luka, koji je podržao ovaj jedinstveni projekat mladosti, ljepote, inteligencije. Pripreme za događaj su se održavale u prekrasnom ambijentu restorana “Semberski Salaš” u Bijeljini.
Sve pobjednice finalistkinje izbora Miss RS, Miss FBiH, Miss Dijaspore BiH i Miss Brčko Distrikt, koje prođu završni casting Miss BiH za Miss Svijeta 2017 putuju 14.09. u Tursku, u prekrasan Hotel Grand Prestige 5* SIDE, a finalni izbor Miss BiH za Miss Svijeta 2017, održat će se 01.10. 2017 god.
Počinje glasanje za Miss Interneta Bosne i Hercegovine 2017.
Vi odlučujete koja djevojka će ponijeti ovu laskavu titulu. Djevojka koja bude imala najviše “lajkova” na svojoj slici, će ponijeti ovu laskavu titulu.
Važno: Da bi Vaš “LIKE” bio važeći, potrebno je da takođe “LIKE” FB stranicu Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta, “LIKE” FB stranicu Modna agencija Abc Models te da “zapratite” instagram stranicu Abc Models Mgmt International.
Svoju favoritkinju možete pronaći na stranici

https://www.facebook.com/Miss-Bosne-i-Hercegovine-za-Miss-Svijeta-200084223526890/

Izvor: Fc /Direkcija Miss BiH za Miss Svijeta /Foto:Fc Vilotić Žaklina

O admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.